Çaldıran 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

WEB https://caldiran15temmuzsehitlerial.meb.k12.tr
Adres : RECEP TAYYİP ERDOĞAN MAH. M.FARUK BİNİCİ CAD. 24 DERSLİKLİ LİSE BLOK NO 15/1 ÇALDIRAN / VAN
VİZYON : Ülke ve dünya barışını önemseyen, Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında ulusal ve kişisel kimliğini koruyan, hoşgörülü, özverili ve üretken gençler yetiştirerek “fikri kür, vicdanı hür, irfanı hür” bireylerden oluşan bir topluma katkıda bulunmaktır.
MİSYON : Bilim ve mantığı yol gösterici olarak kullanan,bireysel kimliği ile kültürel mirasını birleştiren,disiplinli çalışma alışkanlığı ve iletişim becerileri olan,ahlak ve sanatın yüksek değerlerini içselleştiren,toplumun gelişimine katkıda bulunan,yenilikçi, yaratıcı, üretken ve katılımcı bireyler yetiştirmek amacıyla tüm olanaklarımızı kullanmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Okulumuzun Öğretim Şekli Tam gündür.
Saatler : Başlama:08.00 Bitiş: 15.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca dilleri okulumuzun yabancı dilleri olarak kabul edilmiştir.
Isınma : Kömür
Servis :
Ulaşım : Ulaşım taşıtlarla sağlanmakta veya ilçeye yakın olduğu için yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Yerleşim olarak Karşısında Mehmet Sakallı Ortaokulu hemen 120 mt de İlçe Milli Eğitim yer almakta olup üst geçidin aşağısında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle, 100 km; ilçeye, yürüme mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :